Spor Moda ile Buluştuğunda: Athleisure


Sportif giyim ürünlerinin şık parçalarla bir arada kullanılmasını ifade eden ‘’athleisure’’, sokak modasını ve podyumları hakimiyetine almış durumda. Hayatın her alanında gözlemlediğimiz doğallığa yönelim, moda dünyasında da kendini bu yeni akım ile gösteriyor. Bugün, sneakerlarınızla kombinleyebileceğiniz 4 athleisure stilini sizler için mercek altına aldık.

Elbiseler

Elbise ve sneaker ikilisi, athleisure akımının en stil sahibi görünümlerinden biri. Şık bir elbiseyi, bir çift spor ayakkabıyla zahmetsizce tamamlayarak sportif şıklığı yakalayabilirsiniz. Sneakerlar, favori maxi elbisenizi gündüz de değerlendirmenizi sağlarken sizi tüm gün rahat ettirecek!


Puffer Ceketler

İlhamını 90’lı yıllardan alan puffer ceket, sokak modasına kaçınılmaz bir geri dönüş yaptı. Puffer ceket ve sneakerın birlikteliği ise çabasız şekilde şık. Hem soğuktan korunmak hem de rahat etmek isteyenler için, puffer ceket ve sneaker eşleşmesi bu kışın vazgeçilmezi olacak.


Eşofman Takımları

Şık ama konforlu bir kıyafeti formüle etmeye çalışırken ilk akla gelen eşofman takımları, son dönemde hiç olmadıkları kadar popüler! Rahat etmek istediğiniz günlerde, stilinizden ödün vermeden tercih edebileceğiniz eşofman ve sneaker kombinasyonu ile, zamansız bir athleisure görünümü yakalayabilirsiniz.

Taytlar

Taytlar, popüler athleisure görünümlerine yakın zamanda dahil olsalar da, hızlıca yükselen moda trendlerinden biri oldular. Taytları kombinlemenin en stil sahibi yollarından biri ise, onları oversize ceketler ve sneakerlarla tamamlamak.